Last van een verstopte riolering in Deventer?

Bent u woonachtig in de regio Deventer en heeft u last van een verstopte riolering? Ontstoppingsbedrijf van Riel BV kan deze verstopping in Deventer snel voor u verhelpen! Een verstopte riolering ontstaat in de meeste gevallen doordat mensen het riool gebruiken voor dingen waar het niet voor is bedoeld, bijvoorbeeld door te grote of ongeschikte dingen door het afvoerputje of door het toilet te spoelen. Het riool kan slechts kleine dingetjes aan, dus stukjes afval die door het afvoerputje passen of toiletpapier. Ook veel vloeistoffen, zoals bijvoorbeeld olie of vet, horen absoluut niet thuis in het riool en zorgen in veel gevallen voor een verstopte riolering. Gelukkig kunt u, wanneer uw riolering in Deventer of omgeving is verstopt, rekenen op ons ontstoppingsbedrijf om de verstopping voor u op te lossen!

Ontstoppingsbedrijf van Riel BV bij een verstopt riool

Als u uw riolering alleen gebruikt waarvoor het is bedoeld; dus voor alles wat uit ons lichaam komt, voor toiletpapier, kleine dingen die door het afvoerputje passen en voor afvalwater, vermindert de kans op een verstopte riolering aanzienlijk. Mocht uw riolering toch verstopt raken, kunt u gelukkig in Deventer onze hulp inroepen.

Wij beschikken over de modernste apparatuur op rioolgebied. Onze vakmannen gaan in Deventer een verstopte riolering te lijf door middel van hoge waterdruk. Met verschillende spuitkoppen wordt eerst de verstopping losgespoten, en vervolgens wordt de rioolbuis gereinigd. Dankzij ons ontstoppingsbedrijf zult u in Deventer geen ongemak meer ondervinden van een verstopt riool! Kunnen wij u helpen bij een verstopte riolering? Neem contact met ons op.